Woekerpolis

Heeft u een woekerpolis en wilt u daar vanaf? Marchel de Kievit kan u informeren en adviseren over een overstap naar een andere vorm. Een woekerpolis is een beleggingsverzekering met een levensverzekering waarvan de premie is belegd. De opbrengst wordt gebruikt voor aflossing van de hypotheek of opbouw van pensioen. Het nadeel van deze verzekering zijn de hoge kosten die banken, adviseurs en verzekeraars aftrekken van de inleg. Gevolg: op de einddatum van de hypotheek is te weinig geld beschikbaar of het pensioen valt te laag uit.

Hypotheek met zekerheid
Tegenwoordig mogen verzekeraars en banken dit soort dure beleggingsverzekeringen niet meer aanbieden. Wie een woekerpolis heeft, kan deze omzetten naar andere aflossingsvormen die zekerheid biedt voor de toekomst.

Inzicht in hypotheken
Wat de beste vorm is, hangt af van uw persoonlijke situatie. In een gesprek kunt u met Marchel de Kievit uw wensen doornemen. Door een precieze berekening van uw maandlasten, krijgt u inzicht in welke hypotheekvorm voor u de beste is. Zo komt u samen tot een passende oplossing.

Woekerpolis aanpakken?
Wilt u samen met Marchel de Kievit op zoek naar alternatieven voor uw woekerpolis? Bel dan met 06-42508885/026-7851420 of mail naar [email protected].

onderzijde

 

900 h - marchel website 1x2

ИТ новости