Hypotheekadvies

Bij de aankoop van een nieuwe woning komt veel kijken. Verhuizen, inrichten, maar ook een hypotheek afsluiten. U wilt alles goed geregeld hebben en niet achteraf voor financiële tegenvallers komen te staan. Een professional die u zekerheid geeft over uw mogelijkheden, neemt veel van uw zorgen weg. Begeleiding van A tot Z Hypotheekadviseur Marchel de Kievit zet met u op een rij wat uw financiële mogelijkheden zijn. Desgewenst begeleidt hij u bij de aankoop van een woning in het hele traject: van het meekijken bij een tweede bezichtiging tot aan de overdracht bij de notaris. Strengere eisen hypotheken In januari 2013 is de wetgeving op het gebied van hypotheken (http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/koopwoning) sterk veranderd. Hypotheekverstrekkers stellen strengere eisen. Om daaraan te kunnen voldoen, is het van belang dat u goed bent geïnformeerd. Marchel weet precies welke voorwaarden de banken stellen. In combinatie met gegevens over uw inkomen en toekomstplannen maakt hij inzichtelijk wat dat voor u betekent.

Helder advies
Helder hypotheekadvies Marchel de Kievit is onafhankelijk hypotheekadviseur en is dus niet gebonden aan een bepaalde bank . U bent daarmee verzekerd van een transparant en eerlijk hypotheekadvies. Zo weet u precies waar u aan toe bent: wat wel kan, maar ook wat níet kan. Vrijblijvend informatiegesprek Ieder advies begint met een, vrijblijvend informatiegesprek met Marchel de Kievit bij u thuis of eventueel op kantoor. Als dit gesprek naar tevredenheid verloopt, dan betaalt u een all-in bedrag voor het financiële en/of hypotheekadvies op maat.

Nieuwe woning of appartement
Overweegt u een nieuwe woning of appartement te kopen, en bent u benieuwd naar uw mogelijkheden? Maak dan een afspraak met Marchel de Kievit voor een vrijblijvend informatiegesprek: 06-42508885 / 026-7851420 of mailen naar [email protected].

onderzijde

 

800 h - marchel website 1x2

ИТ новости