Starterslening

Wilt u voor het eerst een woning kopen, maar kunt u met uw huidige inkomen het hypotheekbedrag niet aan hypotheek krijgen? Dan is het mogelijk dat u in aanmerking komt voor een starterslening.

Hulp voor starters

De starterslening wordt aangeboden door de gemeente waar u woont of waar u wilt gaan wonen. De lening overbrugt het verschil tussen de aankoopprijs van uw woning en het bedrag dat u maximaal kunt lenen volgens de normen van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). De starterslening is de eerste drie jaar renteloos en aflossingsvrij. De lening geeft daarmee starters op de woningmarkt een duwtje in de rug. De hoogte van het bedrag hangt af van uw inkomen, uw eigen vermogen en de voorwaarden die de gemeente stelt. Welke gemeenten bieden de starterslening? Op de website van het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (http://www.svn.nl/producten/Paginas/Map.aspx) vindt u een overzicht van gemeenten die de starterslening aanbieden.

Starterslening: iets voor u?

Marchel de Kievit geeft u meer informatie over de starterslening en kan voor u nagaan of en op welke voorwaarden u hiervan gebruik kunt maken. Bel met Marchel via 06-42508885 / 026-7851420 of mail naar [email protected].

onderzijde

 

002 - marchel 2x2

ИТ новости